« Život
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
MA DA?

Svakom četvrtom muškarcu vjenčanje je težak stres

Svi znamo da se "najsretniji dan u životu" često pretvara u noćnu moru, a najbolja je potvrda čak četvrtina muškaraca koja to tako doživljava

Muškarci i žene različito doživljavaju vjenčanja
Muškarci i žene različito doživljavaju vjenčanja (Arhiva)
Više o

vjenčanje

,

žene

,

stres

,

muškarci

Gotovo da nema filma u kojem se događa vjenčanje da mladoženja nije potpuno sumanut od stresa, a u stvarnom životu situacije je nešto bolja, pa je tek svaki četvrti muškarac potpuno užasnut svojim vjenčanjem. 

Posebno mučno je planiranje, koje donosi velike količine stresa i zapravo predstavlja najtežu stvar koju su ikad napravili.

Sa ženske strane gledano, najstresniji događaji u životu su trudnoća i preseljenje. Parovi se ipak slažu oko toga što je najteže u pripremama za vjenčanje - rođaci i financiranje gotovo jednako muče i žene i muškarce.

Trećina je parova zbog svega toga pod stresom prije samog vjenčanja, pa imaju velikih problema sa spavanjem i vrlo često se svađaju, puno češće nego inače. 

Ništa drugo nije tako stresno da uzrokuje više svađa, ni porodi ni preseljenja, jer u tim situacijama žene najviše brine sam porod i promjene na tijelu, dok su muškarci zabrinuti zbog nužne promjene životnog stila. 

05.11.2013. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh