« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
ALKOHOLIZIRANI RUSI

Svađali se tko je jači - Kličko ili Tyson. Rasprava završila smrću

Jedna pijani Rus je tvrdio da je jači Amerikanac, pa ga je drugi optužio da nije slavenski rodoljub i zadao mu nekoliko uboda nožem

Vitalij Kličko
Vitalij Kličko (Getty Images)
Više o

boks

,

Mike Tyson

,

braća Kličko

,

pijanstvo rusi

Prepirka dvojice pijanih Rusa oko toga će bi pobijedio u hipotetskom boksačkom meču između svjetske boksačke legende iz 1980-ih Mikea Tysona i jednog od ukrajinske braće Kličko, aktualnog prvaka svijeta u teškoj kategoriji, završila je smrću jednoga od njih, javlja Hina.

Dvojica Rusa posvađala su se za stolom oko toga tko je jači, Tyson ili Kličko. Prvi je tvrdio da je to Amerikanac, pa ga je drugi optužio da nije slavenski rodoljub i zadao mu nekoliko uboda nožem, objavilo je u priopćenju rusko istražno povjerenstvo u Tjumenu, u Sibiru.

Teško ranjeni mladić je uspio doći do svoje kuće i ispričati ženi što se dogodilo, nakon čega je izdahnuo. U prosincu su se četvorica pijanih Rusa koji su popili litru čistog alkohola posvađala oko toga postoji li Bog, što se završilo pogibijom dvojice od njih. Zbog prekomjerne potrošnje alkohola i alkoholnih proizvoda iz kućne radinosti u Rusiji svake godine umire pola milijuna ljudi, ne računajući ubojstva počinjena u pripitom stanju.

15.04.2011. 18:21:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh