« Spektakli
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
TULUM

Sv. Nikola i gosti iznenađenja dolaze na Čiribu Čiriba vesela zanimanja

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja idealan su odabir za sve roditelje koji svojoj djeci žele pružiti sat vremena smijeha, čarolije, ali i poučnog sadržaja kojima će započeti vikend

Sv. Nikola dolazi Luki Vidoviću
Sv. Nikola dolazi Luki Vidoviću (Menart Kids)
Više o

Luka Vidović

,

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja

,

Sv. Nikola

,

KUC Travno

Rasprodane posljednje dvije predstave Čiribu Čiriba i vesela zanimanja kada je Luka Vidović ugostio Acu Petrovića i Jozu Bozu, izazvale su veliki interes roditelja, djece, ali i medija. Upravo zbog toga, ulaznice za predstavu koja će se održati ovu subotu, 6. prosinca kada će Luka ugostiti Sv. Nikolu, ali i još neke goste iznenađenja, počele su se kupovati i tri tjedna ranije.

Ulaznica još uvijek ima, no ne čekajte zadnji trenutak jer sudeći po prošlim predstava i za ovu bi se mogla tražiti karta više.

11 sati u Kulturnom centru TravnoLuka VidovićSv. Nikola i gosti iznenađenja zabavit će vas uz brojne mađioničarske trikove, vrhunske plesne točke i upoznati vas sa životom i djelovanjem jednog od najpoznatijih i djeci jednog od najdražih svetaca današnjice.

Tko je Sv. Nikola? Većina klinaca će reći: „On stavlja poklone u čizmice" i potpuno su u pravu. No malo tko zna da je Sv. Nikola rođen u gradu Patari u Maloj Aziji, da je imao bogate roditelje, ali da živi vrlo skromno. Zaštitnik je djece, pomoraca, djevojaka, siromaha, studenata, farmaceuta, pekara, ribara, zatvorenika, trgovaca, putnika, otoka Sicilijepariškog sveučilišta i mnogih gradova širom svijeta.

Sve to i puno više možete saznati 6.12. u Kulturnom Centru Travno s početkom u 11 sati jer će Luka Vidović ugostiti Sv. Nikolu!

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja idealan su odabir za sve roditelje koji svojoj djeci žele pružiti sat vremena smijeha, čarolije, ali i poučnog sadržaja kojima će započeti vikend.

Budući da su prva dva izdanja predstave bila rasprodana, podsjećamo da ulaznice za ovu predstavu možete kupiti u pretprodaji na blagajni KUC-a Travno po cijeni od 25 kuna ili na dan predstave od 10 sati ukoliko ostane ulaznica.

Blagajna je otvorena svakim radnim danom od 10:00 - 19:00 sati.

Sve novosti pratite na facebook stranici Menart Kids ili na  www.kuctravno.hr

01.12.2014. 11:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh