« Spektakli
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
SHOW

Luka Vidović i Jozo Bozo – neviđeni susret u predstavi Čiribu Čiriba vesela zanimanja

U 11 sati u Kulturnom centru Travno, Luka Vidović i Jozo Bozo predstavit će zanimanje profesionalnog mađioničara

Luka Vidović dovodi kolegu Jozu Bozu
Luka Vidović dovodi kolegu Jozu Bozu (Menart Kids)
Više o

Luka Vidović

,

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja

,

Jozo Bozo

,

Kulturni centar Travno

Nakon što je dječja predstava Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem prošli mjesec ugostila poznatog košarkaškog trenera Cibone - Acu Petrovića, ove subote (8. studenog) u goste im dolazi Jozo Bozo.

U 11 sati u Kulturnom centru Travno, Luka Vidović i Jozo Bozo predstavit će zanimanje profesionalnog mađioničara, a djeca će moći pitati Luku i njegovog gosta sve što ih zanima o njihovom neuobičajenom zanimanju!

Tko je Jozo Bozo? Neki će reći da je mađioničar, neki da je glumac, neki da je scenski djelatnik, a on će za sebe reći: „Jozo Bozo je jednostavno...JoZo BoZo"!

Rođen je u Zagrebu, 1973. godine te ima 20 godina profesionalnog rada u RH, EU i u SAD-u, a jedini je iz Hrvatske koji je dva puta nastupao u Bijeloj kući, 2006. i 2008. godine. U dugogodišnjoj karijeri uveselio je tisuće mališana i omiljen je među vrtićkim tetama, baš kao i Luka - tako da su neke u šali komentirale da će zajednički nastup biti „okršaj titana!"

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja idealan su odabir za sve roditelje koji svojoj djeci žele pružiti sat vremena smijeha, čarolije, ali i poučnog sadržaja kojima će započeti vikend.

Budući da je prvo izdanje predstave bilo rasprodano, podsjećamo da ulaznice za ovu subotu možete kupiti i u pretprodaji na blagajni KUC-a Travno po cijeni od 25 kuna. Blagajna je otvorena svakim radnim danom od 10:00 - 19:00 sati ili od 10:00 - 11:00 sati na dan predstave.

Sve novosti pratite na facebook stranici Menart Kids ili na  www.kuctravno.hr

03.11.2014. 11:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh