« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
HUMANITARNA UTRKA

Sutra svi na Bundek, "Trčimo za Japan"

U 11 sati počet će rekreativna utrka građana "Krug za Japan" u duljini od 1,6 kilometara oko velikoga i malog jezera, a u 11,30 sati natjecateljska utrka od osam kilometara po cijelome parku Bundeku

Trčimo za Japan
Trčimo za Japan (Utrke.net/Tomislav Serdar/CROPIX)
Više o

Trčimo za Japan

,

Bundek

Kako bi se pomoglo stradalima od potresa i tsunamija u Japanu, u subotu, 2. travnja, na jezeru Bundeku održat će se dobrotvorna rekreativna utrka "Trčimo za Japan" kojom se, osim prikupljanja novca za potrebite u Japanu, promiče ljubav prema športu te ističe važnost ljudske solidarnosti i društvena osviještenost, piše Hina.

Društvo športske rekreacije "Aktivan život", Atletski klub "Sljeme" i Atletski klub "Veteran" zajedno s tvrtkama "Toyota Croatia" i Zagrebačkim holdingom pozivaju sve ljubitelje trčanja koji žele pomoći Zemlji izlazećeg Sunca, poznatoj po velikoj ljubavi prema trčanju i discipliniranom načinu života, da im se pridruže u tom humanitarnom događaju. Sav novac prikupljen za utrku donirat će se stradalima od potresa i tsunamija u Japanu.

U 11 sati počet će rekreativna utrka građana "Krug za Japan" u duljini od 1,6 kilometara oko velikoga i malog jezera, a u 11,30 sati natjecateljska utrka od osam kilometara po cijelome parku Bundeku.

Za prijavu je dovoljno upisati se na dan utrke u parku Bundeku od 8,30 do 11 sati, a minimalna svota za prijavu je 20 kuna. Novac će se izravno donirati Veleposlanstvu Japana zajedno s popisom svih natjecatelja - donatora, a svi bi donatori, kao potvrdu donacije i kao uspomenu na taj događaj, trebali dobiti startni broj s logotipom utrke.

Sva pravila i pojedinosti natjecanja mogu se pronaći ovdje.

01.04.2011. 09:07:38
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    SportMagazin
    02.04.2011. 15:39
    ajmo radit za japan a ne trčat vidi se da je bandić gradonačelnik još ćemo pomisliti da se sa sklekovima može nešto riješit
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh