Metro-portal.hr

objavljeno 14.12.2012. 10:44:00
ODLIČNO!

Sushi torbice u ponudi E-mobilea

Sushi je poznati Njemački brand kvalitetnih torbi za prijenosna računala i mobilne uređaje koji je veliki naglasak stavio na dizajn istih.

Glamurozne Sushi torbe za vaše gadgete
Glamurozne Sushi torbe za vaše gadgete (emobile.hr)

Koliko ste puta išli na sastanak ili prezentaciju, obučeni u lijepu modernu haljinu ili odijelo, a na ramenu ste nosili klasičnu laptop torbu koja nikako nije išla uz vaš stil?

Dizajn čini razliku, a torbe su izraz osobnosti i individualnosti njihovih nositelja. Sushi je zbog toga transformirao torbe iz jednostavnih i funkcionalnih spremnika za vrijedne stvari u predivne modne dodatke.

Uz sofisticirane uzorke, ekskluzivne materijale i fascinantne boje, Sushi torbe nude svojim nositeljima široku paletu dizajna s kojima će najbolje izraziti svoj stil.

Glamurozan dizajn sa modnih pista sada je dostupan svima! Ove su torbe idealne za modno osviještene, a osim torbi za prijenosna računala, Sushi ima i mini-torbe za prijenos tablet računala, netbookova i mobitela.

Uz glamurozan dizajn, ove torbice odlikuje i prihvatljiva cijena. Više informacija o samim Sushi proizvodima potražite na stranicama uvoznika - www.emobile.hr.

14.12.2012. 10:44:00
http://metro-portal.hr/sushi-torbice-u-ponudi-e-mobilea/75427/