« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
talenti

Susan Boyle dobila opasnu konkurenciju

Shaheen Jafagholi, 12-godišnji klinac opakog glasa ozbiljno prijeti raspjevanoj domaćici

Fotografija vijesti
Više o

Susan Boyle

,

Britain's Got Talent

,

Shaheen Jafargholi

Tek što se Susan Boyle počela privikavati na novu slavu, niotkud se stvorio opasan konkurent za ukupnu pobjedu. Dok je Susan razgovarala s Larry Kingom i chatala s Oprah, mladac koji vjerojatno također nikad nije dobio pusu uletio je na velika vrata i dobio status još jednog favorita.

Shaheen Jafargholi, Velšanin iranskog podrijetla izašao je sa svojih 12 godinica hrabro pred zlog Simona Cowella i malo manje zle Piersa i Amandu, krenuo sa hitom Amy Winehouse koji je već dizao publiku na noge kada ga je Cowell prekinuo i na opće čuđenje rekao da to nije dobro. Pitao je Shaheena ima li još koju pjesmu u rukavu.

No, mladac se nije smeo niti sekunde, već je predložio Who's Loving You Smokeya Robinsona, pjesmu koju je proslavio Michael Jackson u nešto mlađoj dobi od Shaheena. Kako je Shahen iskusan igrač, pjeva od svoje druge godine, a još davno je nastupao u kazališnoj produkciji Thrillera kao mladi Michael Jackson, ne čudi siguran nastup.

Publika je jednostavno podivljala već na prve taktove pjesme, jednako kao na Susan Boyle, prepoznavši još jedno čudo na pozornici. Cowell i ostatak ekipe prihvatio je reakcije publike i pohvalio mladog izvođača, a Morgan je na svom blogu već proglasio Shaheena najvećom konkurencijom Susan Boyle.

Nastup čuda iz Walesa pogledajte ovdje, zbog uobičajene sheme YouTube da ne možete prenijeti video s Britain's Got Talent.

Na nesreću, naši gledatelji raznih supernova i talenata koji se vrte po komercijalnih televizija u Hrvata sigurno neće doživjeti niti jedan sličan trenutak. Kod nas morate imati barem 16, ne više od 25, i izgledati jednako bezlično i bezvezno kao i veći dio scene na koju se svim srcem želite popeti kako biste pjesmuljcima zabavili još nekog osim mame i tate koji vas moraju slušati.

Nije da takvih kod nas nema, nego jednostavno nema šanse da se pojave na audicijama jer im je unaprijed jasno da gube, a s njima i mi.

21.04.2009. 18:30:48
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    MajaK
    21.04.2009. 21:01
    Potpuno se slažem. Kad bi se naši slični talent showovi barem malo ugledali na BGT i ostale zanimljive talent izbore imali bismo što i pogledati, ovako gledamo you tube.
    PS: Baš me zanima zašto su ga prekinuli dok je pjevao Amy (bilo je izvrsno), djeluje malo izrežirano, a ipak je dijete u pitanju....
  2. avatar
    AnaK
    21.04.2009. 21:46
    Kod nas sami klonirani maloumnici - svi isti osim onog Renata koji uči trbušni ples - taj je bio najbolji i maknuli su ga jer je, naravno, odskakao -
  3. avatar
    AnaMargo
    22.04.2009. 09:50
    Klinac je presladak.
  4. avatar
    Ida_K
    30.04.2009. 22:18
    ODLIČAN je!!! Bolji je od one male Hollie!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh