« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
TALENTI?!

Supertalent - parada ne baš talentiranih s par iznimaka

Ne baš pretjerano zabavna emisija ovoga puta bila je nešto između Prvog pljeska i Zlatnog mikrofona lokalnog DVD-a

Supertalent Nova TV
Supertalent Nova TV (Nova TV)
Više o

Supertalent

,

orašasti plodovi

,

4. studenoga

,

rođeni 4. studenoga

Možda i najslabija emisija ponudila je tek jedan glas koji vrijedi zapamtiti, Marka Lovrića čija je I believe I can fly zapanjujuće ponukala Merlića da kaže ne, no srećom su Bešlagić i Nina Badrić bili objektivniji. Puni soul glas i izvedba bez treme možda su dali jednog od favorita.

Emisiju je otvorio Shanti, zagrebački stand-up komičar i bivši humanitarac prilično simpatičnim kolopletom jezika i narječja naroda i narodnosti bivše Juge, što je publika primila sa simpatijama.

Zagrebački gitarist Snoopy, pravim imenom Tomislav Tenšek pokazao je široj javnosti ono što većina zagrebačkih partijanera s kraja sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća zna iz prve ruke, da se radi o rijetkom virtuozu s burnom životnom pričom. Koliko daleko može dogurati, nije posve jasno, ali ne može se poreći da je dobio možda i najveće ovacije publike.

Plesna grupa D'N'F novi je projekt koreografa prošlogodišnje senzacije UnitX, s tim da su ovi klinci ipak mlađi i manje vješti, no prošli su prilično dobro. Ostatak emisije ne bi se mogao nazvati paradom talenta, upravo obrnuto. Velik broj recidivista s predvidivim brzim krajem, štogod etno varijanti i bezuspješnih pokušaja oponašanja zvijezda nije baš donio neku zabavu koje ćemo se sjećati.

15.10.2010. 21:58:42
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Kladionicar
    17.10.2010. 13:14
    stvarno žalostan je ovogodišnji "Supertalent"
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh