« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
NAJAVE

Šumski 26. rujna premijerno u Saxu

Šumski su davne 1991. godine osnovali Kornel Šeper i Marin Juraga, a status kultnog zagrebačkog benda donio im je njihov drugačiji i sasvim jedinstven zvuk

Šumski se vraća
Šumski se vraća (Arhiva)
Više o

klub SAX

,

Šumski

Nakon nešto manje od godinu dana od promocije hvaljenog albuma „Ostrvo ledenog kita", Šumski će po prvi put nastupiti u Saxu"Pozivamo sve šumske ljude iz gradova i sela da dođu na naš koncert u Saxu. Svirat ćemo stare i nove hitove. Garantiramo dobru zabavu i još bolji provod, a o tulumu da ne pričamo. Sutradan, kad zakasnite na posao nećete se pokajati. Svi ste dobro došli, vidimo se!"

Šumski su davne 1991. godine osnovali Kornel Šeper i Marin Juraga, a status kultnog zagrebačkog benda donio im je njihov drugačiji i sasvim jedinstven zvuk, nastao pod utjecajem cijelog niza glazbenih stilova, od afra, krauta, new wavea, avant-popa, prog-rocka pa sve do glazbe iz crtanih filmova.

Osim u Hrvatskoj, nastupali su u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Mađarskoj, Nizozemskoj, Češkoj, Belgiji, Makedoniji, Bugarskoj, Švicarskoj, Danskoj, Njemačkoj i Velikoj Britaniji.

Šumski su objavili pet albuma: „Lov na vile", „Safari", „Baba spava", „Ronioci" te prošlogodišnji „Ostrvo ledenog kita", čija je krilatica "Za depresivno vrijeme - veseli depresivni hitovi!"

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 35 kn u pretprodaji i 50 kn na dan koncerta, za vrijeme radnog vremena kluba. 

25.09.2019. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh