« Fun
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
LOL

Sumanuti zakoni o seksu

Američki zakoni su neiscrpno vrelo zabave, jer se u legislativama pojedinih država nalaze arhaični zakoni stari par stoljeća

Ako ste u Arizoni, pazite da su vam gume pune
Ako ste u Arizoni, pazite da su vam gume pune (Arhiva)
Više o

SAD

,

seks

,

seksualne poze

,

zakoni

,

zabranjeni seks

SAD imaju jednostavan i nekompliciran Ustav, i to je otprilike to. Kao federacija saveznih država, prepuni su zakona kojima ne samo da je istekao rok trajanja, nego je ponekad teško shvatiti zašto ih je uopće netko donosio.

Foxnews se pozabavio kopanjem po zakonima koji reguliraju seks u saveznim državama i pronašao pravo malo blago bisera nekadašnjih zakonodavaca.

Recimo, pristalica ste oralnog seksa i baš uživate u njemu. E, u tom slučaju nemojte ni slučajno odlučiti preseliti u Indianu, jer je tamo to - ilegalno. U Marylandu postoji gradić Halethorpe pored Baltimorea u kojem je očito bilo previše ljubljenja na javnom mjestu, pa je tako svako ljubljenje duže od minute stavljeno van zakona. 

Što su ljudi svojevremeno radili u Wyomingu nije baš jasno, ali su zakonodavci za svaki slučaj zabranili seks u hladnjači za meso. 

Da i u SAD bude što južnije to tužnije pobrinuli su se i zakonodavci Georgie, gdje je seks nevjenčanih osoba kriminalna radnja. Susjedi iz Alabame su, i opet za svaki slučaj, stavili van zakone sve moguće seksualne igračke i pomagala.

U Arizoni vam je bolje da vas ne ulove kako se seksate u autu s probušenim gumama, a kaznu će vam poduplati ako to radite na zadnjem sjedištu.

Illinois također ima jedan biser od zakona, a taj kaže da se na dan vjenčanja ne smijete seksati tijekom lova i ribolova?!

Za kraj smo ostavili glavni grad, Washington D.C. Često prikazivan kao leglo razvrata, poroka, političkih i inih kuhinja, prepun droge i kriminala .... zapravo je grozno puritanski, ako je vjerovati zakonu koji je proglasio ilegalnim sve seksualne poze osim ... misionarske. 

20.09.2012. 18:28:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Renata
    20.09.2012. 20:06
    Oni ne mijenjaju zakone kao mi, naši se zakoni mijenjaju barem dvaput godišnje :((
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh