« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
KOSORIČINE PRIJETNJE

Šuker se ne boji za svoju poziciju

Potpredsjednik vlade i ministar financija izjavio je danas da se ne osjeća prozvanim u jučerašnjoj najavi premijerke Jadranke Kosor o rekonstrukciji vlade

Šuker i Kosor
Šuker i Kosor (Cropix)
Više o

Jadranka Kosor

,

Ivan Šuker

,

smjena ministara

Uopće se ne osjećam prozvanim, trenutno sam koncentriran na mnoge važne poslove, kazao je ministar Šuker na odlasku s konferencije "Dan velikih planova", u organizaciji tjednika Lider i HUP-a, a odgovarajući na pitanje misli li da je predsjednica vlade mislila i na njega kad je najavila rekonstrukciju vlade. 

Na isto pitanje, ministar Kalmeta koji je također sudjelovao na konferenciji, odgovorio je da je svoj stav o tome rekao jučer i da nema što dodati. Kalmeta je jučer tijekom posjeta Brodosplitu izjavio da predsjednica vlade Jadranka Kosor ima pravo birati svoje suradnike i ministre.

Premijerka Kosor u nedjelju je na susretu s hrvatskim novinarima u New Yorku, najavila promjene u sastavu vlade do kraja godine te kadrovsko pomlađivanje unutar HDZ-a. Nije željela precizirati o kojim se imenima ili ministarskim resorima radi. (hina/metro-portal)

28.09.2010. 14:13:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh