« Život
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
kome je suđeno ...

Sudbina umiješala prste u ljubav

Pismo pronađeno nakon 17 godina sretno spojilo ljubavni par

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

izgubljeno pismo

,

izgubljena ljubav

Iako s ponešto zakašnjenja, ljubavna priča Britanca Stevea Smitha (42) i Španjolke Carmen Ruiz-Perez (42) završila je sretno, jer ih je ponovo spojilo ljubavno pismo zagubljeno 17 godina iza kamina, a pronađeno kad je obnavljana kuća.

Smith i Ruiz-Perez upoznali su se prije 17 godina u Devonu, gdje je djevojka studirala. Zaljubili su se i zaručili, no veza se raspala kad se ona radi posla odselila u Pariz.

Nekoliko godina poslije Smith je pronašao adresu njezine majke u Španjolskoj te joj napisao ljubavno pismo u nadi da će obnoviti vezu. Majka je pismo stavila na kamin, no nesretno je pismo skliznulo iza kamina te ondje ostalo godinama čamiti neotvoreno.

U romanima bi takva nesretna okolnost izazvala dugogodišnju nesreću i oboje bi se mladih ljudi nesretno vezalo uz pogrješne partnere. No kad je pri obnovi kuće Ruiz-Perez pronašla pismo, ohrabrila se i nazvala staru ljubav, te su se dogovorili da se susretnu u Parizu i već u zračnoj luci potrčali jedno drugome u zagrljaj.

Par se vjenčao prošli tjedan, piše Times Online i podsjeća na roman Thomasa Hardyja "Tess d'Uberville" u kojem je zagubljeno pismo bilo izvor nesreće i gubitka.

Izvor: Hina

21.07.2009. 18:51:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh