« Žene
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
OPA :)

Stvari koje svaka žena treba znati

Treba li znati kuhati? Da, ali samo zato da može sama sebi napraviti ukusan obrok, a tek nakon toga zato što tako hrani i ostatak familije ...

Trebaju vam praktična znanja
Trebaju vam praktična znanja (Shutterstock)
Više o

parkiranje

,

žene

,

štikle

,

znanja

Od žena se očekuje da izgrade uspješne karijere, postanu odlične kućanice, seksi supruge i najbolje majke za svijetu. E, pa ako mislite da je tako, evo par "sitnica" koje definitivno morate znati ako ste pripadnica nježnijeg spola.

Izaći iz kuće bez šminke - iako je šminka jedan od najomiljenijih izuma svake žene, izlazak u javnost u prirodnom stanju žene ne bi trebale izbjegavati.

Iz muške perspektive.... preuzeti inicijativu za seks, jasno reći što žele, prestati očekivati da im muškarci čitaju misli, objasniti zašto trebaju toliko pari cipela i zavoliti nogomet.

Muškarcima pokazati granice - žene više nisu slabiji spol pa muškarcima slobodno mogu reći što misle i pokazati im granice ukoliko se prema njima ponašaju bez poštovanja.

Nositi štikle - pravo je umijeće hodati u štiklama bez ozbiljnih posljedica (padova i uganuća). Žene koje su svladale hodanje u štiklama posebno su zgodne i privlačne.

Organizirati - osim vlastitih termina, žena bi trebala uskladiti i pamtiti obveze svoje djece, muža i šefa te ih uvijek na vrijeme podsjetiti na obaveze koje dolaze. Podrazumijeva se i da su žene nadležne za organizaciju rođendana, dočeka nove godine, obiteljskih okupljanja i drugih druženja.

Parkirati auto - vrijeme je da se žene riješe predrasude koja se uporno prenosi s generacije na generaciju.

Šminkati se u mraku - muškarci bi u mraku morali znati zavezati barem kravatu, a žene nanijeti maskaru i sjajilo.

Tračati - nije tajna da su žene prave majstorice za tračanje. Bez nekoliko sočnih tračeva ne može proći niti jedna kava.

12.12.2015. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh