« Žene
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
ZAPAMTITE

Ove muškarce definitivno ne trebate u životu

Primjerice, bivši dragi od frendice katastrofalan je izbor za novog dečka jer ćete prije ili kasnije morati birati između njega i nje

Neke tipove odmah otjerajte
Neke tipove odmah otjerajte (Arhiva)
Više o

loši muškarci

,

loše veze

Zaljubljene žene ponekad imaju malih problema s logičkim razmišljanjem, tako da ne čudi da veze u koje su ušle nemaju uvijek budućnost - ili je barem ne bi trebale imati. No, kako znati da je veza toksična unaprijed?

Nije tako teško, evo, primjerice, bivši dragi od frendice katastrofalan je izbor jer ćete prije ili kasnije morati birati između njega i nje ... a to i nije baš neki izbor, jer teško da će veza biti tako kvalitetna da bi vam se isplatilo izgubiti prijateljicu.

>> Kako jednostavno izbjeći lošu vezu >>

Naravno, tu je i veza s oženjenim muškarcem, jer taj će vam cijelo vrijeme pripovijedati bajke o napuštanju trenutne supruge, no razmislite malo - što ako se to u budućnosti dogodi i vama?

>> Kako loša veza može utjecati na zdravlje >>

Ništa manje loš izbor nije ni vaš bivši - ako ste se jednom razišli, teško da se u međuvremenu baš ništa nije dogodilo i da se možete pomiriti kao da ste bili razdvojeni samo par dana. 

Bivši dragi od prijateljice vrlo je loš izbor, naravno, jer ćete u tom slučaju morati birati između nje i njega, a rijetko se radi o tako kvalitetnoj vezi da se zbog nje isplati izgubiti prijateljicu koja vam se dokazala. 

Za kraj - onaj kojem je bivša u svakoj drugoj rečenici ... takvog odmah zaboravite.

11.12.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh