« Žene
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
HE HE

Stvari koje ne treba reći golom muškarcu

nema tog golog muškarca kojem će dobro sjesti primjedba tipa "baš volim trbuščić na muškarcu", jer će on umjesto "volim" čuti samo "trbušćić"

Osim ako ne izgleda ovako ...
Osim ako ne izgleda ovako ... (Shutterstock)
Više o

muškarac

,

komentari

,

golo tijelo

,

goli muškarac

Muškarci su u najvećem broju slučajeva jednako frustrirani svojim tijelom kao i žene, a naročito na početku veze, jer ne mogu znati kako će nova partnerica doživjeti njihovo tijelo, pa ne čudi da ih neke primjedbe pogađaju.

Tako možete biti sigurni da nema tog golog muškarca kojem će dobro sjesti primjedba tipa "baš volim trbuščić na muškarcu", jer će on umjesto "volim" čuti samo "trbušćić", a to će mu teško pasti.

>> Muškarci imaju 7 oblika tijela >>

Jednako tako, sve što imate reći o njegovom penisu, ako se ne radi o impozantnom primjerku, bolje prešutite, jer svako spominjanje tehnike njemu će značiti da mislite da ima premali penis i teško da će nakon toga biti dobar u krevetu.

>> Žene više vole zabavne muškarce od tjelesno besprijekornih >>

Tek toliko da znate - možda će mu i najveće opterećenje biti vaša rečenica u stilu "dugo nisam ovo radila" jer će mu to dati dodatni pritisak, a ako spomenete bivšeg ... jasno vam je da neće biti baš ništa od dobrog seksa. .

Stoga, oprez ....

31.07.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh