« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
RECEPTI, FILMOVI,...

Stranice koje nam pomažu da shvatimo što želimo

Gleda vam se nešto a ne znate što, jede vam se nešto, ali nemate pojma koji recept potražiti - koristite GetGlue, Jinni i Cookthink

GetGlue
GetGlue (GetGlue)
Više o

recepti

,

internet stranice

,

filmovi

,

web stranice

,

I'm With The Bears

,

rođeni 11. kolovoza

Postoje oni dani kada ni sami ne znamo što zapravo želimo. Proizvoda na tržištu ima sve više, novi filmovi i albumi izlaze gotovo svakodnevno pa nije uvijek lako izabrati pravu stvar. Pametne web stranice napravljene su upravo kako bi nam olakšale izbor i pomogle da ne propustimo zanimljive stvari oko nas.

GetGlue
Stranica koja olakšava pronalaženje pravih filmova, tv emisija, albuma i više. Moguće ju je povezati s Facebookom i Twitterom i tako saznati što slušaju/gledaju prijatelji. Registriranje je jednostavno i traži isključivo navođenje korisničkog imena, lozinke i e-mail adrese. Potom je potrebno lajkati omiljene filmove, pjesme i emisije, na temelju čega Glue formira preporuke. Pritom se skupljaju razne naljepnice i nagrade za aktivnost i komentiranje.


Jinni
Odlična stranica za pronalaženje filmova prema raspoloženju. Filmovi su kategorizirani prema raspoloženju, mjestu radnje, vremenskom razdoblju i sadržaju. U tražilicu se može upisati nešto od toga, a Jinni će predložiti 'prave' filmove


Cookthink
Iako portala i blogova s receptima postoji na pretek, teško je brzo pronaći ideju za jelo koje je, na primjer, lagano, meksičko i ne sadrži piletinu. U tražilicu Cookthinka mogu se unijeti upravo raspoloženje i sastojci, a stranica potom sugerira najbolje recepte. 

01.09.2010. 12:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh