« Život
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
ZNATE LI?

Što znače snovi o bivšima...

Ako vas ili vašu voljenu osobu noću muče takvi snovi, vjerojatno se pitate što bi to moglo značiti...

Što sanjate?
Što sanjate? (Shutterstock)
Više o

snovi

,

sanjarica

,

tumač snova

Snovi o bivšoj ljubavi su vrlo česta tema tijekom noći, osobito ubrzo nakon ulaska ili izlaska iz veze, jer smo tada najosjetljiviji. Ako vas ili vašu voljenu osobu noću muče takvi snovi, vjerojatno se pitate što bi to moglo značiti.

Odmah ćemo vam ukratko otkriti o čemu je riječ: snovi o bivšem dečku, djevojci, mužu, supruzi, prijatelju... mogu ukazivati da nešto ili netko u vašem trenutnom životu izaziva slične emocije koje ste osjećali tijekom odnosa s bivšom.

Iako je snove zapravo prilično teško "tumačiti", jer ih većina nosi tek posve simbolično značenje i nisu ništa drugo nego gomila nepovezanih slika koje smo "pokupili" prethodni dan, ali se nama čine jako povezano i bitno, stručnjaci poput Ally Mead, koja je proučavala analize snovima na Jungjanskom institutu u Los Angelesu, kažu da je možda riječ o ponavljanju istog uzorka iz bivše u novoj vezi.

Radite iste pogreške i reagirate na isti način. Ono što ste naučili iz prethodnog odnosa možda će se morati primijeniti na sadašnji.

Osim toga, možda je nešto ili netko potaknuo sjećanje na bivšu i vjerojatno još uvijek može biti nekog nedovršenog posla između vas dvoje. To ujedno može biti prilika za ispitivanje tog odnosa i učenje kako se oporaviti od njega.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr, a tumačenja snova pronađite u našoj Sanjarici.

18.04.2018. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh