« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Što žene trebaju znati o seksu

Naravno da ne mislimo na položaje i vještine u krevetu, ovdje se radi o stavovima i ponašanju koje prethodi odlasku u krevet

Masturbacija je sjajna za žensku seksualnost
Masturbacija je sjajna za žensku seksualnost (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

ženska masturbacija

,

kondomi

,

masturbacija

Seksualnost je ženama godinama bila potiskivana društvenim pritiskom kojim su one "slobodnijeg" ponašanja bile žigosane kao "lake žene" i to su morale nositi sa sobom cijelog života.

No, sa svim seksualnim revolucijama koje su se dogodile u zadnjih pedesetak godina, došlo je vrijeme da i žene u nekim situacijama preuzmu odgovornost i pojačaju inicijativu kako bi dobile ono što žele. U prvom se redu misli na preuzimanje inicijative u krevetu i jasno izražavanje svojih želja i potreba, kako bi partneru bilo kristalno jasno što očekujete od njega.

Jednako tako, velik broj žena i dalje pristaje na seks čak i kad im nije do njega, no to više stvarno ne bi trebalo raditi. Jednostavno "ne" mora uvijek biti dovoljno normalnom muškarcu da se povuče i prestane inzistirati.

Nadamo se da ste svjesni da su priče o štetnosti masturbacije za žene samo bapske priče, a u stvarnosti je masturbacija odličan način upoznavanja svog tijela i njegovih erogenih zona, što će u konačnici dovesti do puno boljeg seksa.

Broj bivših seksualnih partnera treba uvijek ostati samo vaša tajna, ma koliko vi mislili da s trenutnim partnerom trebate podijeliti sve. Svatko ima neke svoje kriterije, pa rekli vi premalo ili previše, neće biti dobro. 

I da, za kraj, uvijek imajte kondom pri sebi. Ne zato da bi pokazali seksualnu emancipaciju, ne zato da bi dokazali nekome nešto, nego da bi mogli uživati kad poželite. To znači preuzeti kontrolu nad svojim seksualnim životom. 

23.04.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh