« Žene
objavljeno prije 10 godina
MMM

Koje žene više uživaju u seksu?

Ma koliko se vama činilo, zbog pritiska društva i medija, da je bolje biti mršavica, u krevetu bolje prolaze one raskošnijih oblina

Širi bokovi znače veći užitak
Širi bokovi znače veći užitak (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

uživanje

,

veći užitak

Žene u seksu uživaju više ako imaju šire bokove, pokazalo je zanimljivo istraživanje objavljeno u časopisu Archives of Sexual Behavior.

Široki su bokovi kroz povijest uvijek povezivani s većom plodnošću, još od pradavnih vremena izrađivale su se figurice boginja plodnosti od kojih se tražio dobar urod i dobra godina, a sve su redom imale široke bokove. 

Tek toliko da znate, široki su bokovi po definiciji oni koji su širi od 36 centimetara, dok se uskim bokovima smatraju oni barem pet centimetara manji, od 31 centimetra prema dolje. Širina se mjeri između gornjih vanjskih rubova zdjelične kosti, najšireg dijela bokova. 

Istraživanje je pokazalo i da žene širih bokova imaju u prosjeku više seksualnih partnera od mršavica, a kako takve žene imaju manje problema na porodu, očito je pradavni instikt i dalje prisutan kod muškaraca, bez obzira na sve pokušaje modne industrije i medija da uvedu nove standarde. 

24.04.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh