« Žene
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
SAVJETI

Što žene trebaju naučiti od muškaraca

Iako žene ne vjeruju da bi trebale naučiti nešto od muškaraca, ove bi stvari stvarno trebale doobro usvojiti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

savjeti

,

muškarci

Muškarci i žene potpuno su različiti, to ne treba posebno objašnjavati, no žene rijetko vjeruju da bi mogle nešto naučiti od muškaraca. Ipak, postoji nekoliko stvari koje bi stvarno mogle dobro proučiti i početi primjenjivati.

Primjerice, muška logika je pragmatična, lišena mašte, a upravo je to ponekad potrebno ženama koje često idu na instikt, makar bio i protiv logike. Jednako tako, emocije se ne pokazuju baš uvijek i baš na svakom mjestu, a tu su muškarci puno veći majstori od žena.

Jedna je stvar pokazati da vam je do nečega stalo, a potpuno druga stvar je to raditi toliko intenzivno kao žene, i očekivati od muškaraca da se ponašaju na isti način. Muški ležeran pristup problemima nekad je stvarno dobrodošao.

Muškarci vole dobar trač kao i žene, no jednako kao i kod izljeva emocija, paze gdje će ga i kada reći, ili započeti temu koja bi mogla voditi do dobrog trača. Ne bi bilo loše kad bi neke žene usvojile ovaj način ponašanja, definitivno.

Svijet mašte je predivno mjesto, no realnost je ipak ono što se stvarno događa oko nas i u čemu moramo živjeti, ma koliko nam to ponekad bilo užasno. Muškarcima to lakše ide, većinom zbog ležernog pristupa i realističnog pristupa događajima. Treba li napominjati koliko je to ponekad korisno?

Za kraj, i muškarci vole žene sa smislom za humor, jednostavno obožavaju kad ih partnerica nasmije. Potrudite se, barem ponekad ....

14.04.2014. 20:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh