« Žene
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
MMM

Što žene čini stvarno lijepim

Ako mislite da je baš sve u depilacijama, čupanju obrva, pilingu i kremicama, morat ćete razmisliti još jednom

Ljepota stvarno dolazi iznutra
Ljepota stvarno dolazi iznutra (Shutterstock)
Više o

žene

,

strast

,

ljepota

,

empatija

,

suosjećajnost

,

unutrašnja ljepota

Ljepota je prolazna, kaže stara narodna, no to baš i nije istina. Naravno, pritom ne mislimo na sva dostignuća kozmetičke i industrije estetske kirurgije, nego na ono jednako tako staru da ljepota dolazi iznutra. 

Svi smo u životu barem jednom doživjeli da žena koja nije ni približno najljepša u društvu prema standardima koje nameću mediji odvodi najzgodnijeg muškarca pred nosom svih ljepotica oko nje koje se još danima pitaju kako se to dogodilo.

Za početak, to je žena koja je shvatila da je vanjski sjaj neće spasiti za deset ili dvadeset godina kad se ujutro pogleda u ogledalo, raščupana i bez šminke. U tom trenutku bit će ono što u stvari jest, pa zašto to ne bi bila odmah, cijeli život i živjela bez opterećenja i silne muke da zadovolji društvena očekivanja od svog izgleda.

Znači, ima stvari koje daju ljepotu, a ne mogu se kupiti novcem, a možda je najbolje početi s empatijom. Suosjećajnost s drugim ljudima i njihovim problemima, iskrena i iz srca, uvijek se prepoznaje i daje jednu sasvim drugu sliku od površne ljepote lica ili tijela. 

Strastveni su ljudi najsretniji, i to iz jednostavnog razloga - znaju što im je cilj i rade sve kako bi stigli do njega, a ta energija koja dolazi iz njih ne može proći neopaženo. 

Duhovitost je još jedna od karakteristika koja daje posebnu ljepotu, jer smisao za humor, pa i u najtežim situacijama, daje jedan unutarnji sjaj koji jednostavno probija iz vas i zarazno djeluje na okolinu.

Kad se sve ovo ukomponira u cjelinu s prilagodljivošću i britkim umom, bore na vašem licu, mali viškovi na tijelu i nesavršene obrve više nemaju nikakve veze, ljepota stvarno probija iznutra i nalazi svoje poklonike. 

18.09.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh