« Žene
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
MMM

Što žene čini privlačnijima

Znanost se voli uplitati i u prilično subjektivne stvari kao što je privlačnost, a čini se da su uspješno dokazali kako biti fizički privlačniji

Osmijeh je uvijek privlačan
Osmijeh je uvijek privlačan (Arhiva)
Više o

žene

,

koža

,

privlačnost

,

bokovi

,

struk

Žene će se potruditi da izgledaju privlačnije raznim dodacima, a Business Insider potrudio se pronaći što je to što zapravo muškarci gledaju kad odmjeravaju ženu. 

Znanstvenici tvrde da se radi o šest faktora koji se računaju u privlačnost, a na prvom je mjestu omjer struka i bokova koji bi, prema istraživanjima, trebao biti 7:10 - muškarci žene s takvim omjerom smatraju savršenim za rađanje potomstva.

>> Što je zapravo privlačnost >>

Visoki glas označava mladost i manje tijelo, što je muškarcima također vrlo privlačno, a zdrava kosa također muškarcima jednostavno daje sigurnost da rade dobar izbor.

OK, na ovo se baš i ne može utjecati, osim teškom mukom, no kako je smijanje muškarcima izuzetno privlačno, možete se opušteno nasmijati i znati da se takva sviđate većini muškaraca u blizini. 

>> Što daje seksualnu privlačnost >>

Smijeh kombinirajte s prirodnim izgledom (manje šminke) i crvenom odjećom i možete biti sigurni da ćete biti u centru pažnje.

29.10.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh