« Žene
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
NAUČITE :)

Što zapravo znače muški komplimenti?

Sigurno ste se u životu srele s komplimentima, a među njima su bila i ova tri koji opisuju ženinu privlačnost - no što to zapravo znači kad izađe iz muških usta?

Ma daaaj, stvarno? :)
Ma daaaj, stvarno? :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

komplimenti

,

značenje komplimenata

Žene vole znati što muškarci misle, a najveći broj njih misli da su savladale tu umjetnost i da muški rod čitaju kao otvorenu knjigu ... no, je li to baš tako?

Naime, u svim mogućim analizama značenja muških izjava najčešće se preskaču komplimenti koji se uzimaju zdravo za gotovo, no oni ipak imaju skriveno značenje koje vrijedi znati.

Tako, primjerice, kad vam muškarac kaže da ste lijepa žena, nemojte se slučajno zabuniti i shvatiti to samo kao pohvalu svom izgledu, već se iza tog komplimenta krije puno više. Takve su žene muškarcima zanimljive u svim dimenzijama, dive im se i žele s njima ostvariti dugotrajnu vezu.

S druge strane, kad vam kaže da ste slatki, nemojte se odmah snužditi ili uvrijediti, jer je i to sjajan kompliment koji zapravo znači da muškarac misli da se iza vašeg nastupa i vanjštine krije nešto puno više, intrigantno i vrlo, vrlo privlačno.

Za kraj, ako vam kaže da ste seksi, to je najširi mogući kompliment koji znači da ga možete osvojiti na razne načine, ili kratkom suknjicom i štiklama ili inteligencijom, pa nemojte odmah misliti da vas samo želi odvući u krevet.

02.12.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh