« Život
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
ANDROID VS. IOS

Što vaš smartphone govori o vama

Bitka se vodi između Androida i iOS-a, odnosno iPhonea, a mnoga su istraživanja pokazala koje su razlike između korisnika ovih operativnih sustava

Android vs. iOS je bitka tisućljeća?
Android vs. iOS je bitka tisućljeća? (Arhiva)
Više o

iPhone

,

smartphone

,

karakter

,

Android

,

iOS

Na bojnom polju smartphona još se dva ratnika bore nesmanjenim žarom, dok su ostali ili već poginuli ili se sakrili iza nekog stabla i čekaju da vide rasplet situacije. Naravno, žestoki ratnici su Android i iOS, a već je napravljen i cijeli niz istraživanja karakteristika karaktera njihovih vlasnika.

Tako su korisnici Androida  obično mlađi muškarci, prosječno stari 34 godine, no nisu baš neki putnici jer u životu polovica njih prosječno posjete tek pet stranih zemalja, a 71 posto ih nikad nije putovalo na drugi kontinent. iPhonaši su drugačijeg karaktera pa su pravi ovisnici o putovanjima, od kojih barem jedno mora biti na drugi kontinent.

Ako vam je kriterij za odabir partnera ljubav prema životinjama, tu su vlasnici Androida u prednosti jer su 12 posto skloniji životinjama od korisnika iPhonea. No, ako vam je kriterij akademsko obrazovanje, jabučari su vaši ljudi, jer čak 80 posto korisnika Androida ima samo srednju školu, za razliku od prosječnog korisnika iPhonea koji gotovo u pravilu stižu do fakultetske diplome.

No, začudno, korisnici iPhonea su u 14 posto slučajeva više ekstrovertni od vlasnika Android smartphonea, stoga, ako ste za komunikaciju, odaberite si jabučara.

24.09.2013. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh