« Život
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Što vam treba za dobru vezu

Ako mislite da kvalitetna i dugotrajna veza ovisi o količini novaca i svim pogodnostima koje ih tako možete imati, varate se ...

Dobra veza je puna smijeha
Dobra veza je puna smijeha (Arhiva)
Više o

veze

,

savjeti

,

karakter

,

idealna veza

Za dobru vezu treba uspješno promiješati nekoliko važnih sastojaka u pravim omjerima, baš kao kad radite neko komplicirano jelo, no ako sve pogodite kako treba, čeka vas neopisivi užitak svih čula. 

Tako, primjerice, mora biti humora u seksu. Sve ono što ste gledali na filmovima (svih vrsta) zaboravite, ljudi su čudna bića, ispuštaju čudne zvukove i rade smiješne stvari za vrijeme seksa. Nemojte da vas to iznenadi ili, još gore, uvrijedi. Uživajte!

Pritom, ne zaboravite da intenzitet seksualnih odnosa nužno opada s godinama veze i starosti, no dolazi nešto drugo - savršeno poznavanje partnerovih želja. Ako ste tijekom godina bili pažljivi i sve zapamtili, svaki seks može biti sjajan, makar ga bilo manje nego prije. 

Pažnja koju dobivate od partnera na početku veze neće se više nikad ponoviti, to budite sigurni, no sve dok postoje česti mali znaci nježnosti i pažnje, vaša je veza u sigurnoj luci, kad ih ponestane, stižu problemi. 

Sve dok postoji poštovanje u vezi, ona će biti na dobrom putu. Kad upoznate sve mane partnera, a i dalje ga poštujete kao osobu i to mu/joj pokazujete i dokazujete djelima, tako će vam biti i uzvraćeno.

Fizički izgled igrao je veliku ulogu na početku veze, pravi test je kad se nabaci kakav kilogram viška (ili više). Ako tada privlačnosti nestane, to znači da je veza ipak temeljena na unutrašnjoj ljepoti i karakteru, a ne samo fizičkom.

06.02.2014. 21:40:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh