« Seks
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
MMM

Što vam treba za apsolutno nezaboravan seks

Nekoliko ključnih stvari koje će vam pomoći da gotovo svaki seks bude baš onakav kakvim ste ga sanjali

Osmijesi na kraju govore bolje od stotinu riječi
Osmijesi na kraju govore bolje od stotinu riječi (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

orgazam

,

najbolji seks

Ključne informacije o dobrom seksu daju se na kapaljku, pa smo pokušali prikupiti neke savjete koji vam mogu pomoći da svaki seks od običnog napravite sjajnim, jednim od onih kojih se vrijedi prisjetiti. 

Za početak, nemojte seks odrađivati, zabavite se. Ako vam nije pretjerano zabavno, vjerojatno nije ni partneru, pa uključite igračke koje će vas i zadovoljiti i nasmijati, seks će garantirano biti sjajan. Rutinu jednostavno treba zaboraviti, isprobajte neki novi položaj, pa makar i ne bio dobar, možete ga prilagoditi sebi i partneru i postat će odličan.

Stvari koje vam se u seksu ne sviđaju nemojte zadržati za sebe, podijelite ih s partnerom i inicirajte promjenu - par svijeća, novo donje rublje, latice na krevetu ... sve će to donijeti novu atmosferu i energiju u vaš krevet.

Opuštenost je važan element dobrog seksa, stoga, nemojte forsirati i nametati si ciljeve koje ne možete dostići. Prvi cilj treba biti da oboje uživate, a nakon toga možete krenuti u razradu detalja na licu mjesta. 

Pokušajte pronaći neke nove zakutke partnerovog tijela koje će donijeti užitak. Na taj način produžit ćete predigru i stimulirati tijelo, što će partnerici naročito dobro doći kao zagrijavanje na putu do orgazma. 

Za kraj, orgazam je nešto što se upravo na taj način može kontrolirati. Uzmite si vremena, istražite tijela i jasno recite partneru što vam se jako sviđa, a što vam nije pretjerano uzbudljivo. Nakon par takvih seansi, orgazmi će biti gromoviti.

06.02.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh