« Život
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
ZNAKOVI

Što vam govori da je došlo vrijeme za prekid veze

Koji su to znakovi na temelju kojih možemo realno procijeniti da nam je veza zapala u slijepu ulicu i da je vrijeme za drastične promjene

Kad je vrijeme za rastanak
Kad je vrijeme za rastanak (Arhiva)
Više o

žene

,

zaljubljenost

,

prekid veze

,

veza

,

muškarci

,

neslaganje

Imate li osjećaj da nešto ne štima u vezi, a ne možete zapravo uperiti prst niti u jednu konkretnu stvar? U tom slučaju obratite pažnju na ove znakove koji bi vam mogli dati do znanja da je vrijeme za neke drastične promjene u vašem životu.

Emocionalno zdravlje osnovno je za kvalitetnu vezu, a ako osoba s kojom ste u vezi počinje pokazivati znakove agresije, paranoje ili narcizma, pokušajte se prisjetiti jesu li se mogli primjetiti i ranije. U svakom slučaju, manjak emocionalnog zdravlja nije dobar za vezu, štoviše, odvodi je u neke prilično čudnovate vode. 

Prilično je važno dijeliti barem neke zajedničke interese koji će vam zajedničko vrijeme učiniti zabavnim i uživat ćete u njemu. Kad toga nestane, veza se lagano počinje gasiti, kao i u slučaju da morate drastično mijenjati svoju ličnost kako biste se prilagodili partneru. Ako i jedno i drugo niste upravo ono što jeste, od veze nema ništa. 

Upravo zato se važno slagati oko nekih osnovnih duhovnih i vjerskih uvjerenja, jer ako tu ne postoji uzajamno razumijevanje i poštovanje, zid između vas stvorit će se u prilično kratkom roku uz izražene frustracije na obje strane. 

Na to se logično nadovezuje i sustav vrijednosti koji ste izgradili kroz život, a koji predstavlja manifestaciju vaših uvjerenja i iz čega dolazi vaše ponašanje. Radikalno razlikovanje u nekim važnim stvarima uvijek će dovoditi do konflikta, pa se zapitajte je li vam to potrebno u životu.

Sve do sada navedeno utječe i na karakter osobe s kojom ste u vezi, pa ako se radi o osobi koja nije do kraja iskrena i poštena prema drugima, vjerujte, prije ili kasnije osjetit ćete to i na svojoj koži. 

Kad se radi o različitim karakterima, sukobi postaju sve češći, sve dublji i sve ih je teže riješiti zbog potpuno različitog mentalnog sklopa partera koji su sami sebi zacrtali potpuno različite prioritete.

Iako se možda slažete u krevetu, ako ovo do sada pobrojano ne štima, ne preostaje vam drugo nego da shvatite da je veza bila isključivo tjelesna i da je vrijeme da krenete dalje

16.02.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh