« Žene
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
BAŠ TAKO

Što u vezi rade - pametne žene

Vjerojatno ste i sami iskusili "manje pametnu verziju sebe" u nekim trenucima, pogotovo na počecima veze kad je zaljubljenost najjača

Kako uvijek imati sve pod kontrolom
Kako uvijek imati sve pod kontrolom (Shutterstock)
Više o

zaljubljenost

,

savjeti

,

veza

,

ponašanje

,

pametna žena

Veza nam ponekad pomuti razum, puno češće ženama nego muškarcima, pa tako nije rijetkost da žene u vezi izgube doticaj sa stvarnim svijetom i počnu se ponašati, recimo to tako, glupo...

Svi znamo kako to izgleda, a vjerojatno ste i sami iskusili tu "manje pametnu verziju sebe" u nekim trenucima, pogotovo na počecima veze kad je zaljubljenost najjača. 

Ipak, jednako tako, gotovo smo sigurni da imate prijateljicu ili poznanicu koja nikad ne gubi konce svog života i drži stvari pod kontrolom bez obzira na sve okolnosti, pa i kad se radi o novom Apolonu kojeg je pronašla, tako da ne bi bilo loše analizirati i zapamtiti kako se ponašati u takvim situacijama.

Čekajte sa seksom - priča nije tako komplicirana i dobro je poznata: muškarci lako gube interes u slučaju da do seksa u vezi dođe jako brzo, a čekanje će ih zaintrigirati... pa ne treba biti Einstein da znate što trebate napraviti.

Istražujte - sve zakutke svoje veze, informacije o novom odabraniku vašeg srca mogu biti ključne za vašu sreću, pa malo guglanja ili par kava s ljudima koji ga poznaju predstavljaju jako pametan potez.

Pitajte.. prava pitanja - ravno u glavu, nešto tipa "jel' tebi samo do seksa ili bi ipak želio biti ozbiljan" i slično, jer ako pokažete što vi želite, i on će se morati odrediti, a vas stvarno ne treba biti strah odgovora, ma kakav on bio

Radite, ne pričajte priče - muškarcima riječi idu na jedno uho unutra, a na drugo van, to ste do sada sigurno primjetili, no zato djela primjećuju i reagiraju na njih. Stoga, umjesto dugih priča zasučite rukave i pokažite primjerom što želite.

03.06.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh