« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
OPREZ

Što trebate prešutjeti muškarcima

Ma koliko dobra bila vaša veza, postoje neke stvari koje ne bi trebale dijeliti s partnerom

Neke stvari zadržite za sebe
Neke stvari zadržite za sebe (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

tajne

Biti otvoren i iskren u vezi je sjajna stvar i u većini slučajeva preduvjet uspješnosti, no postoje neke stvari koje je jednostavno bolje zadržati za sebe i ne načinjati ih kao teme, jer bi mogle prilično poremetiti stvari.

Tako bi tajne vaših prijateljica trebale ostati tajne, i nema potrebe da vaš partner zna za njih. Prijateljice su vam dale povjerenje i nemojte ga izigrati, kako vam se ne bi dogodila ista stvar. Kako muškarci ne razumiju najbolje ženske razgovore, držite ih po strani.

Jednako tako, vaše pravo mišljenje o njegovoj porodici treba ostati vaša stvar. Ako ste pristali na vezu s njim i upoznali porodicu, pa i nakon toga želite i dalje i vezu i brak, bolje je da ostanete dosljedni sebi, podnosite one koje morate, a družite se s onima koji vam odgovaraju.

Svi detalji iz vaše prošlosti također nisu baš nužno potrebni, jer muškarci imaju čudnovata razmišljanja o vašim bivšim partnerima, pa previše informacija može samo stvoriti dodatne probleme koji vam stvarno ne trebaju.

Za kraj, ostavite svoje lozinke i passworde svojima kako vašem partneru ne bi palo na pamet kopati po vašim privatnim razgovorima. Jer, čak i ako nemate nikakve ideje o nevjeri, neke mu se poruke sigurno neće svidjeti ...

12.04.2014. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh