« Žene
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
KRENITE U AKCIJU

6 stvari koje bi svaka žena trebala napraviti prije vjenčanja

Prije nego što odlučite izreći sudbonosno "da", napravite neke od ovih šest stvari koje će obogatiti vaš život

Vjenčanje neće pobjeći, ugodite sebi
Vjenčanje neće pobjeći, ugodite sebi (Free Digital Photos)
Više o

vjenčanje

,

žene

,

brak

,

prije vjenčanja

Na ruci već nosite zaručnički prsten ili ste i bez njega čvrsto odlučili da ćete se udati za svog partnera? Prije nego što se bacite u pripremu vjenčanja i izgovorite sudbonosno "da", učinite neke od sljedećih stvari:

1. Otputujte potpuno sami
Putovanje u društvo samoga sebe nije uvijek jednostavno, ali se radi o odličnom iskustvu koje će vam sigurno ostati u posebno sjećanju do kraja života. Možete otići sami na wellness vikend, more ili u grad koji ste oduvijek željeli posjetiti. Savjete kako putovati solo pročitajte ovdje.

2. Avantura u ženskom društvu
Sjednite u auto i s 2-3 najbolje prijateljice otputujte u nepoznato. Kada stignete do većeg križanja na autocesti, spontano odlučite kojim putem krenuti. Pred vama je u svakom slučaju dobra zabava s omiljenim curama.

3. Pronađite novi hobi
Slikanje, plesanje, kuglanje, vrtlarstvo, joga... vrijeme je da pronađete novi hobi koji će vam dobro doći kao ispušni ventil i u braku.

>>10 razloga zašto uploviti u bračne vode

4. Pozovite njegove najbolje prijatelje
Organizirajte roštiljanje ili neki drugi oblik druženja s njegovom ekipom. Dragi će vam biti zahvalan a vi ćete ih bolje upoznati pa će vam kasnije lakše padati njegovi muški izlasci.

5. Kupite si nešto lijepo
Ako postoje cipele, torbica ili neki drugi predmet koji si već dugo želite, ali se trudite oduprijeti kupnji - ovo je pravi trenutak da budete malo neodgovorni. Priuštite si nešto lijepo prije nego što ćete i službeno početi dijeliti kućni budžet.

6. Napravite album
Lijepa sjećanja su izvor sreće u danima kad nam ne ide najbolje. Skupite svoja sjećanja na samačke dane u obliku fotografija i napravite album. Fotkajte svoj samački stan ili staru dječju sobu, okolinu u kojoj ste odrasli.... 

13.04.2014. 18:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh