« Žene
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Što trebate obavezno znati o svom partneru

Što bi svaka žena trebala znati o partneru s kojim živi kako bi u vezi bilo što manje nesuglasica i problema

Kako do harmonične veze
Kako do harmonične veze (Arhiva)
Više o

žene

,

brak

,

veza

,

muškarci

,

uspješan brak

,

karakter

,

harmonija

Savjeta za harmoničnu vezu nikad dosta, a najbolji su upravo oni koji od vas ne očekuju čuda i žrtvovanje, nego normalne male i svakodnevne stvari koje možete bez problema napraviti.

Stoga, naučite kad vaš partner voli imati vremena za sebe. Nije važno kada, nakon posla, nedjeljom oko ručka, ponedjeljcima navečer. Prepoznat ćete to po njegovim nervoznim reakcijama u to doba, pa vam sigurno neće biti neki problem organizirati se tako da u ta doba bude malo na miru. Naravno, imate i vi svoje vrijeme, pa bi možda bilo najbolje da se poklope vaše želje.

Ako ga malo pažljivije gledate kad razgovarate, znat ćete i kad vas stvano sluša, a ne klima glavom iz navike. Kad ga ulovite u krivom trenutku, sigurno neće slušati, a to nije vrijeme za svađu oko toga tko koga sluša, a tko ne. Sigurno se i vama nekad ne sluša njega, pa pokažite razumijevanje.

Svađe su posebna rubrika, a vi ste sigurno već u prvim mjesecima veze naučili kako mu možete učinkovito dignuti živac i koje su najbolje metode za pobjedu u nekoj raspravi ili žučnoj svađi. E, pa nemojte to baš stalno koristiti da vam ne zamjeri, jer onda ulazite u zatvoreni krug svađa, što je smrt za svaku vezu.

Zapamtite, ma kako se muškarci pravili važni, njima je jako važno da znaju da se mogu osloniti na vas, da ih volite i da su vam potrebni, pa im povremeno to dajte do znanja, imat ćete sretnog i zadovoljnog muškarca kraj sebe, a onda ćete i vi biti takvi jer će vam ugađati. 

I da, pustite mu njegov nogomet, kartanje ili pecanje, pustite mu male tajne i njegov automobil sve dok ne primjetite prve znakove da to utječe na vašu vezu ili brak. Ako vam to samo ide na živce, a on je zapravo dobar partner pun razumijevanja i podrške, ne bi bilo fer da mu to uskraćujete. 

19.09.2013. 20:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh