« Žene
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
EH, DA ...

Što treba znati svaka žena

Ne mislimo na kuhanje i spremanje, naravno, već na cijeli niz zanimljivih sitnica koje su, kad malo razmislite, vrlo važne u životu

Mala znanja koja su važna
Mala znanja koja su važna (Shutterstock)
Više o

žene

,

vještine

,

šminka

,

granice

Ako pitamo muškarce.... preuzeti inicijativu za seks, jasno reći što žele, prestati očekivati da im muškarci čitaju misli, objasniti zašto trebaju toliko pari cipela i zavoliti nogomet.

Izaći iz kuće bez šminke - iako je šminka jedan od najomiljenijih izuma svake žene, izlazak u javnost u prirodnom stanju žene ne bi trebale izbjegavati. No, jednako tako bi trebale moćinanijeti barem osnovnu šminku u mraku.

Nositi štikle - pravo je umijeće hodati u štiklama bez ozbiljnih posljedica (padova i uganuća). Žene koje su svladale hodanje u štiklama posebno su zgodne i privlačne.

Organizirati - osim vlastitih termina, žena bi trebala uskladiti i pamtiti obveze svoje djece, muža i šefa te ih uvijek na vrijeme podsjetiti na obaveze koje dolaze. Podrazumijeva se i da su žene nadležne za organizaciju rođendana, dočeka nove godine, obiteljskih okupljanja i drugih druženja.

Parkirati auto - vrijeme je da se žene riješe predrasude koja se uporno prenosi s generacije na generaciju.

Pokazati granice muškarcima - žene više nisu slabiji spol pa muškarcima slobodno mogu reći što misle i pokazati im granice ukoliko se prema njima ponašaju bez poštovanja.

Tračati - nije tajna da su žene prave majstorice za tračanje. Bez nekoliko sočnih tračeva ne može proći niti jedna kava.

06.05.2015. 19:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh