Metro-portal.hr

objavljeno 06.05.2015. 19:44:00
EH, DA ...

Što treba znati svaka žena

Ne mislimo na kuhanje i spremanje, naravno, već na cijeli niz zanimljivih sitnica koje su, kad malo razmislite, vrlo važne u životu

Mala znanja koja su važna
Mala znanja koja su važna (Shutterstock)

Ako pitamo muškarce.... preuzeti inicijativu za seks, jasno reći što žele, prestati očekivati da im muškarci čitaju misli, objasniti zašto trebaju toliko pari cipela i zavoliti nogomet.

Izaći iz kuće bez šminke - iako je šminka jedan od najomiljenijih izuma svake žene, izlazak u javnost u prirodnom stanju žene ne bi trebale izbjegavati. No, jednako tako bi trebale moćinanijeti barem osnovnu šminku u mraku.

Nositi štikle - pravo je umijeće hodati u štiklama bez ozbiljnih posljedica (padova i uganuća). Žene koje su svladale hodanje u štiklama posebno su zgodne i privlačne.

Organizirati - osim vlastitih termina, žena bi trebala uskladiti i pamtiti obveze svoje djece, muža i šefa te ih uvijek na vrijeme podsjetiti na obaveze koje dolaze. Podrazumijeva se i da su žene nadležne za organizaciju rođendana, dočeka nove godine, obiteljskih okupljanja i drugih druženja.

Parkirati auto - vrijeme je da se žene riješe predrasude koja se uporno prenosi s generacije na generaciju.

Pokazati granice muškarcima - žene više nisu slabiji spol pa muškarcima slobodno mogu reći što misle i pokazati im granice ukoliko se prema njima ponašaju bez poštovanja.

Tračati - nije tajna da su žene prave majstorice za tračanje. Bez nekoliko sočnih tračeva ne može proći niti jedna kava.

06.05.2015. 19:44:00
http://metro-portal.hr/sto-treba-znati-svaka-zena/91587/