« Život
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Što treba izbjegavati kako bi se učvrstila veza

Na početku veze parovima ne silazi osmijeh s lica i osjećaju leptiriće u trbuhu, ali samo nekoliko pogrešaka može lako dovesti do propasti

Par savjeta za savršenu vezu
Par savjeta za savršenu vezu (Shutterstock)
Više o

zaljubljenost

,

veza

,

zajednički život

,

posesivnost

,

razgovori

,

savršenstvo

Veza je na početku najbolja stvar na svijetu - zaljubljenost lebdi u zraku, u trbuhu su leptirići a glava je u oblacima, no par pogrešnih koraka odvest će vas u potpuno pogrešnom smjeru, pa nije zgorega znati što trebate napraviti kako bi se takva situacija trajno zadržala.

Obično se govori o stvarima koje trebate napraviti, a mi ćemo navesti par onih koje ne trebate napraviti, jer upravo te mogu odigrati odlučujući potez u opstanku vaše veze.

Biti posesivni - posesivnost je najbolji ubojica privlačnosti, pa zapamtite da ne morate biti stalno zajedno ako ste u vezi, dajte partneru da diše.

Izbjegavati ozbiljne razgovore - nema tabu tema, pogotovo ne ako je riječ o budućnosti, jer ako ih budete izbjegavali na početku, kasnije se lako možete naći u čudu - otkud sad ovo?

Lagati - lažima u vezi mjesta nema, pa od samog početka budite iskreni, to je jedini ispravan put.

Misliti da je savršen/a - zaljubljenost vam može zamagliti razmišljanje, pa ćete na početku sigurno vidjeti samo vrline, a mane ćete zanemarivati ... sve dok se ne pokažu u svom punom sjaju.

Spominjati bivše - da sad ne nabrajamo sve negativne strane, jedna je dovoljna: ako stalno spominjete bivšu/bivšeg, partner će pomisliti da niste preboljeli prošlu vezu. Loše, slažete li se?

Žuriti sa zajedničkim životom - zaljubljeni parovi na početku veze žele stalno biti zajedno, no ako se odmah i uselite zajedno ... to je recept za katastrofu. Pričekajte malo da vidite kako se stvari razvijaju.

08.01.2017. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh