« Žene
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
LOOL

Što sve muškarci rade da privuku pažnju

Što je sve jači spol u stanju napraviti kako bi privukao pažnju žene koja mu se sviđa

Što se pokušava napraviti da se ulovi cure
Što se pokušava napraviti da se ulovi cure (Dreamstime)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

,

trikovi

Što rade muškarci kako bi natjerali žene da obrate pažnju na njih? Svakakve gluposti, počevši recimo od toga da se ponašaju kao klaunovi, jer će tako nešto privući pažnju njihove izabranice i prikazati ih u boljem svjetlu.

Logika je jednostavna, jer čim uđete u neku rutinu, to treba biti znak za uzbunu i traženje kreativnih načina za zabavljanje partnera, koji će istovremeno osjetiti da se borite protiv monotonije i znati to cijeniti.

Odlazak s partnerom u teretanu može biti poneka i prilično traumatično iskustvo, pogotovo ako od vas traži da ga gledate kad vježba kako bi se mogli diviti njegovoj snazi. Uz to, naravno, ide i primisao da ako gledate njega, nećete gledati ostale frajere koji natežu utege.

Ako primjetite neke potpuno sumanute načine na koje vaš dragi pokušava zadobiti pažnju, to je zbog toga što će prvo pokušati s onim trikovima koji pale kod njih. Naravno, vaša logika u glavi funkcionira drugačije, ali shvatite to kao kompliment i nježno mu objasnite što zapravo treba raditi.

Kad vas dragi zadirkuje tijekom gledanja ljubavnih scena u filmovima i glasno se pravi da plače ili ispuhuje nos, on zapravo pokušava objasniti da je on muško i da to neće raditi, a ne dovesti vas u negodnu situaciju. Bit će dovoljno da mu kažete da malo smanji doživljaj i sve će biti u redu.

06.07.2013. 15:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh