« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
MA DA?

Što sve može zamijeniti kokosovo ulje?

Kokosovo ulje novi je hit na tržištu, i to ne bez pozadine koja je prilično impresivna kad pogledate koje sve koristi donosi tijelu

Kokosovo ulje je nova in-stvar ;)
Kokosovo ulje je nova in-stvar ;) (Arhiva)
Više o

zdravlje

,

kokosovo ulje

Kokosovo ulje postalo je cijenjeno i željeno u cijelom nizu proizvoda, od kozmetike kao početak, da bi nakon toga počelo korištenje u prehrambenoj industiji.

No, hrana je OK, ali veća lova dolazi u raznoraznim kremicama i sličnim stvarima koje se mogu češće koristiti i koštati više - što, naravno, nije nezanemarivo.

Stoga, evo pet primjena koji se mogu koristiti upravo tako, uz bitno nižu cijenu nego kad to kupujete u trgovinama.

Balzam za usne - ispucale usne? Isprobajte ovo slasno ulje i na njima.

Hidratantno ulje ili krema za lice - i lice možete tretirati kokosovim uljem, pogotovo ako vam je koža umorna i ako joj nedostaje vlage.

Krema za brijanje - i za brijanje nogu možete koristiti kokosovo ulje koje će odlično obaviti posao, a uz to ima i antibakterijske učinke te sprječava pojavu osipa i umiruje kožu. 

Maska za kosu - nakon pranja, u kosu umasirajte kokosovo ulje i pustite da djeluje 10 minuta, a zatim isperi. Bit ćete oduševljeni!

Mlijeko za tijelo - ovo ulje predivan je balzam za tijelo. Koža će biti glatka, meka i fino mirisati. 

Skidanje šminke - ako ste potrošili mlijeko za čišćenje šminke - kokosovo ulje odlična je zamjena. Dapače, neće nadražiti oči i kožu, a lice će hidratizirati. 

08.04.2021. 15:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    08.04.2021. 18:18
    lipo mirise
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh