« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
MOGUĆNOSTI

Što sve može Facebook Messenger

Facebook Messenger odavno je prestao biti samo aplikacija za dopisivanje iako ga većina ljudi za to najčešće koristi. No, kad otkrijete kakve mogućosti nudi vjerojatno ćete ih odmah zavoljeti

Znate li što sve može Messenger?
Znate li što sve može Messenger? (Screenshot)
Više o

Facebook Messenger

,

mogućnosti

Facebook Messenger jedan je od najomiljenijih programa za komunikaciju, no on zapravo nije samo aplikacija za dopisivanje, već ima cijeli niz dodatnih mogućnosti za koje možda niste ni znali.

Emotikoni - ponekad da biste izrazili svoju emociju običan emotikon nije dovoljan. Ukoliko želite pojačati njihov efekt možete ih i povećati, a to ćete učiniti tako da dotaknete željeni emotikon i držite ga dok on ne naraste do veličine koja vam odgovara.

Naručite taxi - prošle godine Facebook je uspostavio suradnju s Uberom i Lyftom kako bi korisnicima omogućio da vožnju naruče preko aplikacije. Kako biste došli do ove opcije na Androidu dotaknite ikonu automobila na dnu ekrana i odaberite prijevoznika. Naravno ovo je samo moguće napraviti u gradovima koji nude usluge Ubera ili Lyfta.

Posebna web stranica za Messenger - ako radite za računalom cijelog dana sigurno će vam dobro doći mogućnost da Messengeru pristupite preko velikog ekrana. Ovim putem moći ćete obavljati osnovne stvari koje Messenger nudi, ali nećete dobiti uslugu prave aplikacije.

Provjerite status poslane poruke - za svaku posebnu poruku možete vidjeti sve informacije o njoj. Točnije, možete vidjeti kada je poslana i je li ju druga osoba vidjela.

Skrivena igrica - unutar Messengera sa svojim prijateljima možete zaigrati i jednostavnu igricu. Možda nije NBA Jam ali ova košarka će vas sigurno nakratko zabaviti. Da biste započeli igru dovoljno je onome protiv koga želite zaigrati poslati emotikon košarkaške lopte.

Slanje datoteka - putem aplikacije možete slati datoteke poput Word dokumenata, Photoshop dokumentata, mp3 datoteka koje možete slušati i unutar same aplikacije.

Slanje novca - Messenger vam dozvoljava da putem aplikacije šaljete novac.Samo dodajte tražene podatke s vaše kartice i pojavit će vam se oznaka za dolar. Nakon što nju pritisnete ispunite sve što se traži i izvršite transakciju.

05.11.2016. 13:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh