« Fun
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
KLEPTOMANIJA

Što sve kradu hotelski gosti

Prava je nemoguća misija pronaći nekoga tko nikad ništa nije uzeo kao suvenir nakon boravka u hotelu na ljetovanju ili zimovanju

Igračke za seks omiljeni su suveniri hotelskih gostiju
Igračke za seks omiljeni su suveniri hotelskih gostiju (Deviantart)
Više o

krađa

,

lopovi

,

hoteli

,

kleptomanija

Iako su seksualne igračke na vrhu liste ukradenih stvari iz hotelskih soba, neki ljudi se nisu ustručavali uzeti ni podne lampe i svjetla, plahte, televizore, namještaj...

Istraživanje ekipe iz Telegraph Travela u birminghamskom Hotel du Vinu pokazalo je na što su sve spremni gosti koji svraćaju u hotele. Jedan pripit muškarac uhvaćen je kako pokušava skinuti prepariranu glavu vepra netom postavljenu u sali za bilijar. Menadžer hotela ispričao je kako je tom čovjeku kasnije bilo jako neugodno te da su nekoliko tjedana kasnije njegovi prijatelji odlučili otkupiti tu glavu i dati mu je kao vjenčani poklon. Hotel je, prema riječima menadžera Adama Thompsona, ustupio glavu, a novac dao u dobrotvorne svrhe.

The Residence u mjestu Bath hotel je koji u svojoj ponudi ima i seksi igračke. Osoblje se nebrojeno mnogo puta susretalo s gostima koji nikako nisu mogli odoljeti da ih ne ukradu. Seksi igračke su im na vrhu liste kradenih stvari, pored standardnih predmeta poput šampona, sapuna, ručnika, itd.

U drugom hotelu u istom mjestu, jedan je gost iščupao podnu svjetiljku. U nekadašnjem hotelu Forte Posthouse jedan je par pokrao gotovo čitav namještaj i sve predmete iz sobe - čak i tepih, zastore, zavjese, posuđe, krevetninu i dasku s wc školjke. Navodno su parkirali automobil odmah pod prozorom sobe i samo trpali stvari u njega.

Klepto-manijaci nisu poštedjeli čak ni lanac hostela pod imenom Travelodge - u tim smještajnim kapacitetima najčešće nestaju ručnici, čaše, ogrtači i ukrasi. Prema istraživanju oko 37 posto hotelskih gostiju redovito uzme neki „suvenir" nakon boravka u hotelu.

21.12.2009. 17:15:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh