Metro-portal.hr

objavljeno 21.12.2009. 17:15:09
KLEPTOMANIJA

Što sve kradu hotelski gosti

Prava je nemoguća misija pronaći nekoga tko nikad ništa nije uzeo kao suvenir nakon boravka u hotelu na ljetovanju ili zimovanju

Igračke za seks omiljeni su suveniri hotelskih gostiju
Igračke za seks omiljeni su suveniri hotelskih gostiju (Deviantart)

Iako su seksualne igračke na vrhu liste ukradenih stvari iz hotelskih soba, neki ljudi se nisu ustručavali uzeti ni podne lampe i svjetla, plahte, televizore, namještaj...

Istraživanje ekipe iz Telegraph Travela u birminghamskom Hotel du Vinu pokazalo je na što su sve spremni gosti koji svraćaju u hotele. Jedan pripit muškarac uhvaćen je kako pokušava skinuti prepariranu glavu vepra netom postavljenu u sali za bilijar. Menadžer hotela ispričao je kako je tom čovjeku kasnije bilo jako neugodno te da su nekoliko tjedana kasnije njegovi prijatelji odlučili otkupiti tu glavu i dati mu je kao vjenčani poklon. Hotel je, prema riječima menadžera Adama Thompsona, ustupio glavu, a novac dao u dobrotvorne svrhe.

The Residence u mjestu Bath hotel je koji u svojoj ponudi ima i seksi igračke. Osoblje se nebrojeno mnogo puta susretalo s gostima koji nikako nisu mogli odoljeti da ih ne ukradu. Seksi igračke su im na vrhu liste kradenih stvari, pored standardnih predmeta poput šampona, sapuna, ručnika, itd.

U drugom hotelu u istom mjestu, jedan je gost iščupao podnu svjetiljku. U nekadašnjem hotelu Forte Posthouse jedan je par pokrao gotovo čitav namještaj i sve predmete iz sobe - čak i tepih, zastore, zavjese, posuđe, krevetninu i dasku s wc školjke. Navodno su parkirali automobil odmah pod prozorom sobe i samo trpali stvari u njega.

Klepto-manijaci nisu poštedjeli čak ni lanac hostela pod imenom Travelodge - u tim smještajnim kapacitetima najčešće nestaju ručnici, čaše, ogrtači i ukrasi. Prema istraživanju oko 37 posto hotelskih gostiju redovito uzme neki „suvenir" nakon boravka u hotelu.

21.12.2009. 17:15:09
http://metro-portal.hr/sto-sve-kradu-hotelski-gosti/29100/