« Žene
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
PARTIJANA

Što svaka žena mora isprobati prije braka

Svaka bi žena, prije nego što se skrasi uz odabranika svog srca, trebala proživjeti neke stvari kako ne bi poslije žalila zbog propuštenih prilika

Prije braka neke stvari treba obavezno isprobati
Prije braka neke stvari treba obavezno isprobati (Shutterstock)
Više o

žene

,

brak

,

avantura

,

samostalan život

Žene prije braka trebaju doživjeti neka iskustva koja neće više imati prilike, jednako kao i muškarci, a među njima bi se na prvo mjesto moglo staviti neko solo putovanje. Neki će se toga preplašiti, neki ne, ali sigurno će biti uzbudljivo snalaziti se sam.

Uz to, dobro je isprobati kako je to hodati s dva frajera u isto vrijeme, no jedino ako priznate obojici da viđate još jednog. Uzbuđenje koje ćete iskusiti donijet će vam gomilu samopouzdanja.

Naravno, dobro je imati i avanturu s unaprijed poznatim kratkim rokom trajanja - godišnji odmor idealna je prilika za takvu ekshibiciju.

Pokušajte ući u vezu s osobom koja je potpuno drugačija od vas i različita od ideala ljepote koji inače imate - ako volite plave visoke frajere, nađite nižeg crnog tipa, ako volite otvorene muškarce, prohodajte s povučenim. Tako ćete saznati je li vaš ukus pogođen ili ne.

Trebate malo živjeti sami, a dobro bi bilo i kad biste uspjeli naći zajednički stan s najboljom prijateljicom, barem neko vrijeme. Samostalnost radi čuda za samopouzdanje.

I da, izlazite, tulumarite, idite na predavanja i tečajeve ... ne kažemo da poslije nećete moći, ali tako ćete saznati što vas stvarno zanima u životu.

07.03.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh