« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Što slušati

Ricardo Luque - ‘Emociòn’
Ricardo Luque - ‘Emociòn’
Više o

što slušati

,

Ricardo Luque

,

Eros Ramazzotti

,

UB40

,

Sarah Mclachklan

Lenny Kravitz već je u Zadru odradio svoje, na redu su Iron Maiden u Splitu. No, ako vam ovoga ljeta ne odgovaraju žestoki rokerski riffovi, preporučujemo vam nešto ‘mekša’ izdanja.

Latino-lover Ricardo Luque, talijanski romantičar Eros Ramazzotti, britanski povratnici UB 40 i smirujuća Sarah McLachlan dobar su izbor za svakoga tko se sa slušalicama u ušima želi izvaliti na plažu, zatvoriti oči i - zaspati.

I nemojte se previše opustiti. Samo se prisjetite Džonija Štulića koji je još u zlatna vremena turizma upozoravao sve one koji uživaju u ‘kupališnoj sezoni’: čuvajte se ajkula, motrite na ljude...

HIT TJEDNA

Ricardo Luque - ‘Emociòn’

Nakon što je otišao iz grupe Cubismo (s kojom je sedam godina uspješno djelovao i snimio šest albuma), Ricardo Luque je ušao u solističke vode te se predstavio albumom ‘Plena confianza’. Uskoro nam predstavlja svoj novi glazbeni uradak - ‘Emociòn’. Album ‘Emociòn’ je stilski drugačiji od Ricardovog tradicionalnog ‘Plena confianza’ iz 2004. godine. U aranžmanima Venezuelanaca Gregoryja Antonettija i Omara Plasencije na albumu prevladava ritam bolera, a tu su i poznati latino standardi.

Eros Ramazzotti - E2
Izdavač: Sony/Menart

Punih devet mjeseci od izlaska, Erosova se kompilacija ‘e2’ ponovo našla među 15 najprodavanijih inozemnih izdanja u Hrvatskoj. U 24 godine rada, Ramazzotti je prodao 42 milijuna albuma, ostvario nebrojene hitove, a duete s njim snimili su Cher, Tina Turner, Carlos Santana, Joe Cocker i Ricky Martin.

 

UB40 - Twentyfourseven
Izdavač: Reflex/Menart

Novi album svjetski ugledne britanske pop-reggae grupe UB 40 odnedavno je dostupan i na našem diskografskom tržištu. Naslov CD-a je ‘Twentyfourseven’, a UB 40 putem svoje izdavačke kuće poručili su da su ovom kolekcijom željeli pokazati svima da ‘još itekako znaju i mogu napisati dobre pjesme’ i kako su ‘sigurni da će ovaj album mnoge iznenaditi’. 

 

Sarah Mclachklan - Closer
Izdavač: Arista/Menart

Sarah McLachlan početkom listopada objavit će atraktivnu kolekciju hitova zanimljivog naziva ‘Closer: The Best Of Sarah McLachlan’. Na izdanju će se naći 14 njenih velikih hitova i dvije dosad neobjavljene pjesme: ‘U Want Me 2’ i ‘Don’t Give Up On Us’ na kojima je surađivao producent Pierre Marchand.

Piše: Piše: Marko Podrug
08.08.2008. 23:23:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh