« Život
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
NO, NO

Što se nikada ne govori partneru

Što je sve najbolje izbjegavati u razgovoru kako ne bismo partner povrijedili ili deprimirali

Neke stvari preskočite
Neke stvari preskočite (Dreamstime)
Više o

brak

,

veze

,

partner

,

harmonija

,

teme razgovora

Postoje neke stvari koje je u vezi bolje zadržati za sebe, jer će partner biti sve samo ne sretan ili sretna kad to čuje. Tako je ženama najbolje ne spominjati svog bivšeg partnera pred sadašnjim, jer su istraživanja pokazala da je to muškarcima najgora stvar na svijetu. Zanimljivo, žene su bitno tolerantnije u slučajevima kad muškarci spominju svoje bivše partnerice.

Ako vam se ne sviđaju njegovi ili njezini prijatelji, zadržite to za sebe, ako ne iz pristojnosti, onda zbog činjenice da vaš partner možda misli isto o vašim prijateljima. 

Kad partner griješi, najgora stvar koju možete reći je da pojma nema što radi. Naravno, treba ga upozoriti, ali nekim blažim izrazima. 

Muškarci se često nađu u nebranom grožđu kad ih draga upita izgleda li debelo. Odgovor je, ma kakav bio, sigurno pogrešan, pa spasite partnera muke i preformulirajte pitanje u nešto poput "što mi bolje stoji, hlače ili haljina?".

Za kraj, kad vas nešto stvarno muči i partner to primjeti, nemojte ni slučajno upotrijebiti onu groznu "sve je u redu, dobro sam", jer to jednostavno nije istina i dobro se vidi na vama. Pametnije je priznati što vas stvarno muči i dati partneru priliku da vam pomogne.

01.06.2013. 11:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh