« Žene
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
SAMO POLAKO :)

Što se NE radi zbog muškaraca

Ma kako on bio zgodan i divan kad se zaljubite u njega, postoje neke stvari kojih se nikako ne smijete odreći ili početi raditi

Budite dosljedni i ostanite svoji
Budite dosljedni i ostanite svoji (FreeDigitalPhotos)
Više o

ljubav

,

veza

,

promjene

Ljubav radi prava mala čuda našem tijelu, no jednako tako i umu - poznato je da zaljubljenost djeluje baš kao i droge, pa ne čudi da je teško zadržati hladnu glavu i ostati svoj, no stručnjaci tvrde da se isplati pomučiti zbog toga.

Naime, ključno je ostati vjeran sebi, ma kako vam novi dragi bio lijep i pametan u tim trenucima dok leptirići lete oblacima, a glava je u oblacima.

Stoga, nikako nemojte mijenjati izgled zbog njega - ne postoji bolja verzija vas koja će ga više privući i sigurno zadržati uz sebe. Promjene, ako osjetite da ih trebate napraviti, moraju biti postupne i vašom voljom, zbog vas.

Jednako tako, ne smijete ni slučajno potisnuti svoje stavove o vrijednostima koje su vam u životu uvijek bile važne - ako to napravite, prije ili kasnije će izaći na vidjelo i onda će nastati problemi. Na čekanje ne smijete staviti ni svoje snove - ako ih on ne podržava, nije za vas.

Uz sve to, nastavite izlaziti sa svojim društvom, u smanjenom obujmu, ali ih nemojte zapostaviti zbog nove ljubavi. I da, nikad, ali nikad nemojte postati ljubomorni, gotovo da nema toksičnije stvari za novu vezu

10.04.2015. 20:14:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh