« Žene
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
ZANIMA VAS?

Što se ne govori drugima - o svom dragom

Žene uvijek imaju barem jednu prijateljicu s kojom dijele sve tajne - no ove stvari o svom dragom trebale bi ipak zadržati za sebe

Ove stvari zadržite za sebe
Ove stvari zadržite za sebe (Arhiva)
Više o

žene

,

tajne

,

čuvanje tajni

,

muške tajne

Ženama nije lako sačuvati tajnu, iako to čine bolje od muškaraca, no unatoč tome potrudite se i nemojte nikome reći ovih sedam stvari o svom dragom - bit će mu jako, jako drago.

Loše navike - za početak, pred njegovom obitelji o njemu se ne govori loše, a pogotovo ako krenete tračati njegove loše navike.

Najveću manu - koja god to bila, ako vi niste njemu izričito rekli da vam to smeta, ne bi smjeli spominjati drugima.

Nesnalaženje - govorimo o "muškim poslovima" tipa mijenjanja ulja u automobilu, šarafljenja, pritezanja, piljenja i slično. To ostaje među vama. Zauvijek.

Politička i vjerska opredjeljenja - osim ako on to ne stavlja na sva zvona, nije na vama da to govorite drugima.

Prošlost - što je bilo, bilo je, dogodilo se i prošlo, pa stvarno nema smisla da o tome vi govorite unaokolo, pogotovo ako je loše.

Strahove - ako vam se partner povjerio i priznao fobiju koju ima, trebate to zadržati za sebe inače ćete ispasti osoba u koju se ne može imati povjerenja, a to je zadnja stvar koja vam treba u vezi.







6. Njegove napete odnose s članom obitelji 

Muškarcima nekad treba vremena da se suoče s problemima koji ih muče, naročito ako su povezani s nekim članom obitelji ili rodbinom. Koliko god vas smetalo što se ne želi s tim suočiti, razgovaranje s drugima o tom njegovom problemu neće polučiti rješenje. Za muškarca je rješavanje napetih odnosa s članom obitelji dugotrajniji proces kojeg možda nećete razumjeti, ali pokušajte ga poštivati. Iskazivanje empatije je ključno za vezu u kojoj se osjećate sigurno i voljeno.

7. Teška vremena iz njegove prošlosti
Muškarci puno manje nego žene vole spominjati prošlost, naročito ako su proživjeli neka teža vremena. Zbog toga nije u redu da drugima otkrivate probleme s kojima se suočio, bez njegova dopuštenja. Ako ste ponosni na njega jer je prebrodio teškoće iz prošlosti ili mislite da bi njegova priča pomogla prijatelju u nevolji, ohrabrite ga da je podijeli s drugima. Recite mu, na primjer, koliko bi njemu pomoglo da je imao osobu od povjerenja koja je prošla slično što i on te da sada ima priliku on biti ta osobe nekome drugome
14.10.2016. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh