« Život
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
ZANIMLJIVO

Što se najviše voli na suprotnom spolu

Ako imate neke predrasude prema tome kako vas doživljava suprotni spol, evo mogućnosti da ih otpišete kao gluposti ili da ipak malo bolje razmislite ...

Što partneri najviše vole jedao na drugome
Što partneri najviše vole jedao na drugome (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

Muškarci na ženama prvo primjećuju - duge, lijepe, noge ... što će dati potpuno novu dimenziju okretanju za lijepim ženama na cesti, jer ipak ne pilje u stražnjicu, koja je na listi najprivlačnijih dijelova tijela završila prilično nisko - na petom mjestu.

S druge strane, žene će na muškarcu prvo primjetiti široka ramena i jake ruke, tako da cijeli trud oko osmijeha i kose zapravo pada u vodu, jer ne igra neku važnu ulogu u onom, toliko važnom, prvom dojmu.

Naime, zubi su tek na četvrtom mjestu, dok se na drugo mjesto smjestila stražnjica, a treći je trbuh - koji naravno treba biti što bliži idealu, a pivski definitivno nije u igri.

Oči su pete, no ono što je muškarcima najvažnije i glavno (njihov ponos) je na razočaravajućem devetom mjestu.

Žene će se vjerojatno začuditi što se dekolte nije probio barem na drugo mjesto, jer se tamo nalazi osmijeh, tako da i njima trud oko smještanja lančića koji će diskretno potonuti među grudi zapravo i nije od velike koristi.

Barem tako kažu ...

 

28.09.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh