« Seks
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
LOOL

Što se najviše googla na temu seksa

Google je doktor za sve, pa tako i seks, tako da se ne treba čuditi što se sve traži na tražilici svih tražilica u vezi seksa

Što se traži? Penis, naravno :)
Što se traži? Penis, naravno :) (Arhiva)
Više o

Google

,

seks

,

najguglaniji pojmovi

Seks se na Googlu traži u svim mogućim varijantama, pa je tako najguglanija rečenica koja uključuje riječ brak - brak bez seksa?! Kad se zna da je vrlo visoko pozicionirano i pretraživanje zašto se moja cura/dečko ne želi seksati, dođe nam da se zapitamo čemu to vodi?

Što je još gore, to pitanje zanima i velik broj oženjenih osoba, no tu definitivno prednjače žene kao ona strana koja ne voli seks. 

>> Kako voditi ljubav najčešće je pitanje na Googleu >>

Naravno, svevideći Google zna i kad lažete na webu, a evo i zgodnog primjera: punoljetni muškarci izjavili su da seksaju prosječno 63 puta godišnje, a samo 23 posto puta koriste kondome, što daje potrošnju od 1.6 milijardi kondoma.

S druge strane, punoljetne žene tvrde da se godišnje seksaju prosječno 55 puta godišnje, a da partneri koriste kondome u 16 posto slučajeva - to je 1.1 milijarda kondoma. Gdje je nestalo pola milijarde kondoma?

>> Google zna gdje ste bli danas, jučer, pred godinu dana ... >>

Teško je reći, pošto se godišnje u svijetu proda - 600 milijuna kondoma. 

Što se tiče najguglanijih dijelova tijela, uvjerljivo vodi, pogađate, penis i to s deset puta većim brojem pretraživanja od bilo kojeg drugog dijela tijela, a najveći je broj pitanja posvećen veličini i mogućnostima povećavanja ...

27.01.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh