« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
GRAFOLOGIJA

Što se može zaključiti iz vašeg rukopisa

Ako vaše pisano slovo L ima zatvorenu petlju, vi ste napeta osoba koja se često suzdržava od nekih stvari

Rukopis odaje vaše tajne
Rukopis odaje vaše tajne (Arhiva)
Više o

rukopis

,

grafologija

,

kosi rukopis

,

dešnjak

,

ljevak

Grafolozi mogu na temelju rukopisa svašta zaključiti o ljudima, od toga da velikim slovima piše većina slavnih ličnosti, dok su oni čija su slova sitnija stidljivi i samozatajni. Velika slova znače i da vam je drago izlaziti i biti pritom u centru pažnje. 

Dosta se toga može vidjeti i iz načina na koji pišete pojedina slova, pa tako grafolozi tvrde da u slučaju da slovo S pišete okruglim potezima, pravilno kako su vas učili u školi, volite udovoljavati ljudima i skloni ste kompromisu. 

Šiljato pisano slovo S odaje radoznale, inteligentne osobe, a što vam vrh slova viši, veće su vam i ambicije. Široki donji dio slova govori vam da ne radite ono što volite i ne slijedite svoje snove, kojih ste se odrekli zbog preživljavanja.

Ako vaše pisano slovo L ima zatvorenu petlju, vi ste napeta osoba koja se često suzdržava od nekih stvari, a ako tako pišete slovo E, prilično ste sumnjičavi i priznajete samo racionalne argumente. 

Dešnjaci čiji rukopis ide koso i to ulijevo, vi ste buntovnik u duši, a ako vam se naginje u drugu stranu, volite se družiti i otvoreni ste na sve što vam se događa.

03.06.2013. 14:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh