« Život
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
ZANMLJIVO :)

Što se događa ako se prestanete seksati?

Postoji mnogo razloga zašto biste mogli svoj seksualni život staviti na čekanje. Ipak, posljedice za vaše zdravlje (mentalno i fizičko) u tom slučaju nisu dobre

Nema seksa - nema zdravlja
Nema seksa - nema zdravlja (Arhiva)
Više o

nedostatak seksa

,

posljedice

Prekid, posao, putovanja - postoji mnogo razloga zašto biste mogli svoj seksualni život staviti na čekanje. Ipak, posljedice za vaše zdravlje (mentalno i fizičko) u tom slučaju nisu dobre. Yahoo donosi sedam stvari koje bi vam se mogle dogoditi ako se odlučite prestati seksati.

Osjećaj tjeskobe - seks pomaže ljudima da se "ispušu". Istraživanja su pokazala da ljudi koji se ne seksaju redovito imaju problema kada se nađu u stresnim i zahtjevnim situacijama

Raka prostate - muškarcima koji se prestanu seksati više prijeti oboljenje od raka prostate, pokazala su istraživanja, budući da se češćom ejakulacijom iz tijela izbacuju potencijalno opasne supstance.

Podložnost prehladi i gripi - Manjak seksa smanjit će i vašu izloženost bakterijama, ali će dovesti i do slabljenja imuniteta.

Manji rizik od infekcije urinarnog trakta - za žene je ovo dobra vijest, budući da se infekcije urinarnog trakta događaju najčešće unutar 24 sata nakon spolnog odnosa

Nesigurnost u svoje odnose s drugim ljudima - Nedostatak seksa može utjecati na vaš osjećaj sreće, bliskosti i sigurnosti u vezama, tvrde stručnjaci.

Opasnost od erektilne disfunkcije - Muškarci koji se ne seksaju redovito riskiraju opasnost od erektilne disfuncije, dok je kod onih koji ulaze u spolne odnose redovito ta opasnost duplo manja.

Mogli biste se osjećati loše - Žene će se vjerojatno osjećati depresivnije i imati lošije mišljenje o sebi i svom tijelu.

29.08.2015. 16:03:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh