« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
ZAPAMTITE :)

Što pravi muškarac ne radi u krevetu

Slažemo se da treba voditi brigu o higijeni, ali ovo o brijanju intimnog područja izgleda više kao plod muške mašte

Pazite da ne radite ove stvari
Pazite da ne radite ove stvari (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

pogreške

Muškarci su savršeni u krevetu, apsolutni su carevi i zna se naravno da svo to savršeno dolazi iz njihovih glava... ali ne baš u stvarnosti.

Iz muške perspektive, iako nama koitus traje cijelu vječnost, sve je to skupa relativno kratko.

Svelo se to na nekih 8 pogrešaka koje muškarci rade u krevetu. Da, samo osam.

Prva pogreška je dakle nedostatak higijene. Kažu muški savjetnici da je pametnije skinut stidne dlake jer eto manje je mjesta za neugodne mirise, a i vaša alatka izgleda nešto veća. Slažemo se da treba voditi brigu o higijeni, ali ovo potonje o brijanju izgleda više kao plod muške mašte i želja da se barem vizualno nadoda koji centimetar. Mi bradonje, a i većina dame znaju da su to u najmanju ruku bedastoće.

Druga pogreška je preskakanje prijeko potrebne predigre, a koja može biti u raznim formama, od ljubljenja, intimnog diranja, masaže, zadovoljavanja pa sve do oralnog seksa. Djelomično točno jer svi znamo da je nekad najbolji seks, onaj na brzaka, bez okolišanja. Samo treba prepoznati pravi trenutak za takav seks.

Treća pogreška je nedostatak oralnog zadovoljavanja dame. Gospodo, htjeli vi to ili ne, potrebno se spustiti dolje i odraditi svoj posao kao pravi muškarac. Tu se slažemo.

Svih 8 pogrešaka pročitajte na portalu Gentleman.hr

21.09.2018. 21:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh