« Život
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
MLJAC

Što omiljena pizza govori o vašem karakteru?

Stručnjaci za ljudsko ponašanje očito su u panici jer nemaju više po čemu procjenjivati karakter, pa su se bacili na hranu, ovoga puta na redu je omiljene pizza

Koja je vaša omiljena pizza?
Koja je vaša omiljena pizza? (Arhiva)
Više o

pizza

,

pizza margarita

,

karakter

,

pizza s tunom

,

vegetariana

,

pizza s mesom

Pizza je izuzetno popularna u gotovo cijelom svijetu, a razlog je jednostavan - ovo jelo možete pripremiti za stvarno malo novaca i gotovo od bilo čega što imate u kući.

No, stručnjaci za ponašanje tvrde kako niti odabir sastojaka za pizzu nije slučajan, već dosta govori o vašem karakteru, pa da vidimo što možete zaključiti o osobi s kojom ste sjeli za stol u pizzeriji.

Al tonno - pizza s tunom je za avanturiste kojima promjene nisu strane, a društvene norme ne predstavljaju im apsolutno ništa. 

Margarita - jedna od najpopularnijih i najjednostavnijih pizza na svijetu omiljena je ljudima koji nisu baš spremni na promjene, ne vole riskirati, znaju što žele i zapravo su, jednom riječju, ziheraši.

Pepperoni - opaka pizza začinjena ljutim feferonima, iznenađujuće, omiljena je lijenčinama koji uživaju u sigurnosti, ne vole velike gužve, a još manje promjenu svojih rutina.

Pizza bolognese - hedonisti će uvijek odabrati ovu, ne tako uobičajenu varijantu pizze s mljevenim mesom, a uz uživanje u životu vole društvo i hranu, teški su kod sklapanja novih prijateljstava jer pomno biraju ljude koje će pustiti u svoj krug.

Pizza prosciutto crudo - suho meso i rikola glavni su nadjev ove pizze za avanturiste koji će uvijek probati novu vrstu hrane, otputovati u čudnu zemlju i pronaći prijatelje ma gdje se našli

Vegetariana - pizza s povrćem odabir je mirnih osoba koje se ne žele isticati, izbjegavaju sukobe i ne vole promjene.

29.11.2015. 18:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh